Uitdeuken zonder spuiten

 

Je komt terug bij de auto en dan zie je het, een klein deukje in het portier, de lak is niet beschadigd, maar toch zie je een klein vouwtje.

Deze kleine deukjes ontstaan vaak door openslaande portieren of voorwerpen die tegen de auto aanvallen. Door de hoogwaardige lakken van tegenwoordig beschadigt deze niet, maar toch zie je een lelijke plek in het plaatmateriaal. Gelukkig kunnen wij dit in de meeste gevallen onzichtbaar voor u oplossen!

Indien de deuk groter is dan een € 2,- muntstuk of wanneer de lak beschadigd is dan is herstel door uitdeuken zonder spuiten soms niet meer mogelijk. In dit geval betreft het een lakschade. Hierbij kunnen wij u ook helpen middels spotrepair.

Voordelen van Restylen zijn:
– geen demontage en montage van onderdelen nodig;
– geen kleur- en glansverschillen;
– het herstellen van deukjes achter verstevigingen is ook mogelijk.

Restylen, per deukje: v.a. € 95,-

Restylen, 2 of meer deukjes in 1 plaatwerk deel: Prijsafspraak na bezichtiging auto

Bij het uitdeuken zonder spuiten wordt via de binnenkant van de auto of vanonder de motorkap een deuk behandeld met speciale, op hefbomen gelijkende gereedschappen. De deukjes worden dan met deze speciale gereedschappen uitgedrukt en uitgewreven. Met behulp van speciaal reflecterend licht wordt heel precies beoordeeld wanneer de deuk eruit gedrukt is en of de gehele deuk verdwenen is. Dit klinkt simpel maar deze techniek kan alleen door zeer ervaren vakmensen met succes worden toegepast. Uw Car Solutions-specialist weet precies wie dat zijn. Deze methode van reparatie wordt aanbevolen door de verzekeringsmaatschappijen.