Sterretjes repareren of vervangen van voorruit

Pats! Een steentje raakt uw voorruit. Een put, scheur of ster in uw voorruit is het gevolg. Heel vervelend, maar ook dit is snel weer opgelost als u contact opneemt met Idenburg Car Solutions. Wij regelen desgewenst ook meteen de papieren afhandeling. Wel zo makkelijk voor u, en een kleine moeite voor ons omdat wij samenwerken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen.

Tijdig vervangen

Een ster of putje in de voorruit van uw auto kan uw uitzicht belemmeren, is vaak hinderlijk en is meestal het begin van een zodanige barst of scheur dat de voorruit moet worden vervangen. Idenburg Car Service adviseert u dan ook om een beschadigde voorruit tijdig te laten repareren. Door middel van moderne technieken en hoogwaardige producten kan zo’n beschadiging bijna onzichtbaar worden gerepareerd en -afhankelijk van uw verzekering- ook vaak kosteloos. Mocht blijken dat een beschadiging te groot is om te repareren, dan kunnen wij tevens vakkundig de voorruit van uw auto vervangen.

Online afspraak maken
 

Bent u alleen WA verzekerd, dan valt reparatie van ruitschade niet onder de verzekering, in dat geval zijn de kosten als volgt:

1e sterretje:
 € 60,–
Het bedrag is ex. btw. voor het 1ste sterretje.

2e sterretje:
 € 45,–
Het bedrag is ex. btw. voor het 2e sterretje.

3e sterretje:
€ 35,–
Het bedrag is ex. btw. voor het 3e sterretje.

De kosten van ruitreparatie zijn afhankelijk van de soort verzekering van uw auto: bij een WA+, een WA beperkt casco of een Allrisks verzekering is een ruitreparatie altijd gratis en zo’n reparatie heeft ook geen gevolgen voor de hoogte van uw verzekeringspremie.

Bij het vervangen van de voorruit zijn de kosten ook weer afhankelijk van de verzekering: bij een WA+, een WA beperkt casco of Allrisks verzekering betaald u alleen het eigen risico. Indien u alleen WA verzekerd bent, dan kunnen wij voor u een vrijblijvende prijsopgave doen.