Hier kunt u nog praten met de monteur!

Autoalarmsystemen 

Idenburg Car Systems is al geruime tijd een SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) erkend inbouwstation en levert alleen de meest geavanceerde en betrouwbare merken zoals bijvoorbeeld Selca, Serpistar, Cobra, Defa en Gemini. Uw alarm wordt door onze speciaal daarvoor opgeleide inbouwspecialisten netjes en vakkundig ingebouwd.
scmAlarmsystemen met certificaat
Door verzekeraars kunnen eisen worden gesteld aan de beveiliging tegen diefstal van voertuigen. In dat geval zal de verzekeraar, afhankelijk van zijn inschatting van het diefstalrisico, een SCM-goedgekeurd beveiligingssysteem vragen. Het bewijs dat een bepaald systeem is goedgekeurd is het SCM-certificaat. Bovendien zal de verzekeraar dan in het algemeen eisen, dat het systeem periodiek wordt gekeurd door een daarvoor gecertificeerd bedrijf en dat daarvan een bewijs van (jaarlijkse) goedkeuring voorhanden is. Goedgekeurde alarmsystemen zijn eenvoudig herkenbaar aan de oranje goedkeuringslabel van SCM.
Er zijn meerdere soorten systemen met SCM-certificering te verkrijgen, te weten startonderbrekers, alarmsystemen en voertuigvolgsystemen.

Startonderbreker (Vóór jan 2015 Klasse 1)
Deze beveiligingssystemen bestaan uit een elektrisch systeem met ten minste een dubbele, automatisch inschakelende, blokkering. Deze tweevoudige blokkering bevat in ieder geval een onderbreking van de startmotor en een extra blokkering, meestal op de brandstofvoorziening.

Een Klasse I systeem bevat géén inbraakdetectie en géén alarmering. Er zijn startonderbrekers met een codesleutel of met een afstandsbediening.

Alarmsystemen (Vóór jan 2015 Klasse 2)
Alarmsystemen bestaan uit een automatisch inschakelende dubbele blokkering (startonderbreker), met daarbij een inbraakdetectie en alarmering (sirene).

Alarmsystemen met hellingshoekdetectie (Vóór jan 2015 Klasse 3)
Alarmsystemen aangevuld met sabotagesignalering en hellingdetectie. De sirene die voor de akoestische signalering zorgt, bevat een ingebouwde noodstroom voorziening. De verbinding tussen de centrale en de sirene vindt plaats via een gecodeerd signaal. Als de draad tussen de sirene en de centrale wordt doorgeknipt, zal de sirene afgaan op de noodstroom voorziening.

Voertuigvolgsystemen (Vóór jan 2015 Klasse 4/5)
Startonderbreker systeem, aangevuld met een voertuigvolgsysteem (Retreever).

Airco service

Airco onderhoud en service

Autobanden

Banden winterbanden zomerbanden 4 seizoensbanden

Doffe koplampen

Polijsten doffe koplampen

Auto electronica

Electronica inbouw uitbouw overbouw

Ruitreparatie /
vervanging

ruit ster reparatie vervanging

Uitdeuken zonder spuiten


Campers
of kampeerauto’s

Campers Kampeerauto