Hier kunt u nog praten met de monteur!

    Inbouw, uitbouw en overbouw 

Idenburg Car Solutions staat door jarenlange ervaring in de automobielbranche garant voor een hoog kwaliteitsniveau en uitstekende service. Wij bieden u een totaalpakket op het gebied van inbouw, uitbouw en / of overbouw van auto electronica.

Idenburg Car Solutions is officieel dealer van Faringwell voertuigbeveiliging en -volgsystemen.

 Logo Faringwell voertuigbeveiligingen en -volgsystemen

Faringwell levert de meest geavanceerde producten en diensten om uw voertuigen, zoals auto’s en campers te beveiligen. Daarnaast zorgt het bedrijf bijvoorbeeld voor de meest geavanceerde diensten op het gebied van ritregistratie, plaatsbepaling en fleetmanagement.

Alarmsystemen:

Wij zijn een SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) erkend inbouwstation en leveren alleen de meest geavanceerde en betrouwbare merken zoals bijvoorbeeld Selca, Serpistar, Cobra, Defa en Gemini. Uw alarm wordt door onze speciaal daarvoor opgeleide inbouwspecialisten netjes en vakkundig ingebouwd. Indien gewenst, kan het systeem met een certificaat geleverd worden.
Logo SCM keurmerk voor autoalarm installaties

Handsfree bellen = veiliger, comfortabeler en wél toegestaan!

Afgezien van een in de auto ingebouwde telefoon zijn er drie alternatieven mogelijk om handsfree te bellen: carkit, plug-in carkit, of headset.
Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om tot een goede hands-free kwaliteit te komen. Idenburg Car Solutions levert alleen die accessoires waarvan zeker is dat deze van goede kwaliteit zijn en waar dus volledige service en garantie op gegeven kan worden zoals dashmounts, antennes, microfoons en speakersets.

Cruise Control =  Ontspannen rijden

Ontspannen autorijden zonder uw voet op het gaspedaal? Onder alle omstandigheden optimale snelheidsbeheersing?…..Dat kan met een cruise control. Het is een in te bouwen regelsysteem, dat de bestuurder assisteert bij het constant houden van de snelheid en dat daardoor het rijden comfortabeler en efficiënter maakt. Idenburg Car Solutions heeft ruime ervaring met het inbouwen van verschillende soorten vacuum- of electrische systemen, het is voor iedere auto, waar zo’n snelheidsregelaar niet standaard ingebouwd is, nu een betaalbare luxe! Prijs op aanvraag, per merk en model is er een speciale set leverbaar.

Navigatie

De voordelen van een navigatie systeem voor u samengevat

  • U hoeft uw aandacht niet te verdelen tussen zoeken en autorijden;
  • Door efficiënter te rijden boekt u tijd- en brandstofwinst;
  • Files kunt u vermijden;
  • daardoor komt u ontspannen en op tijd aan;

(Veel) licht in de duisternis: Pilot™ Xenon verlichting.

Pilot ™ Xenon verlichting geeft ongeveer 3 x meer licht dan halogeen verlichting: een standaard halogeen lamp heeft een lichtopbrengst van ongeveer 1100 lumen, een Pilot ™ Xenonlamp heeft een lichtopbrengst van maar liefst 3500 lumen!
Alle fittingen en kleuren zijn óók leverbaar in 24V Xenon voor bijvoorbeeld vrachtwagens en bussen.