Inbouw, uitbouw en overbouw

Idenburg Car Solutions staat door jarenlange ervaring in de automobielbranche garant voor een hoog kwaliteitsniveau en uitstekende service. Wij bieden u een totaalpakket op het gebied van inbouw, uitbouw en / of overbouw van auto electronica.

Ritregistratie, voertuigbeveiliging en -volgsystemen.

Faringwell levert de meest geavanceerde producten en diensten om uw voertuigen, zoals auto’s en campers te beveiligen. Daarnaast zorgt het bedrijf bijvoorbeeld voor de meest geavanceerde diensten op het gebied van ritregistratie, plaatsbepaling en fleetmanagement.

Alarmsystemen

Wij zijn een SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) erkend inbouwstation en leveren alleen de meest geavanceerde en betrouwbare merken zoals Selca, Serpistar, Cobra, Defa en Gemini. Onze speciaal daarvoor opgeleide inbouwspecialisten zorgen voor een nette en vakkundig inbouw van uw alarmsysteem. Indien gewenst, kan het systeem met een certificaat geleverd worden.

Handsfree bellen

Afgezien van een in de auto ingebouwde telefoon zijn er drie alternatieven mogelijk om handsfree te bellen: carkit, plug-in carkit, of headset.
Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om tot een goede hands-free kwaliteit te komen. Idenburg Car Solutions levert alleen accessoires van goede kwaliteit waar dus na inbouw volledige service en garantie op gegeven kan worden zoals dashmounts, antennes, microfoons en speakersets.

Cruise Control

Ontspannen autorijden zonder uw voet op het gaspedaal? Onder alle omstandigheden optimale snelheidsbeheersing?…..Dat kan met een cruise control. Het systeem assisteert de bestuurder na inbouw bij het constant houden van de snelheid en maakt daardoor het rijden comfortabeler en efficiënter. Idenburg Car Solutions heeft ruime ervaring met de inbouw van verschillende soorten vacuum- of electrische systemen. Het is voor iedere auto waar zo’n snelheidsregelaar niet standaard in zit nu een betaalbare luxe! Prijs op aanvraag, per merk en model is er een speciale set leverbaar.

Navigatie

De voordelen van een navigatie systeem voor u samengevat:

  • U hoeft uw aandacht niet te verdelen tussen zoeken en autorijden;
  • Door efficiënter te rijden boekt u tijd- en brandstofwinst;
  • Files kunt u vermijden;
  • daardoor komt u ontspannen en op tijd aan;

Online afspraak maken