Autobanden

Zomerbanden, winterbanden, 4-seizoensbanden. Idenburg Car Solutions is onder meer specialist in banden van meerdere bekende producenten . Goede banden zijn een vereiste voor veiligheid en comfort. Wat voor u goede banden zijn, hangt af van uw auto, uw rijstijl, de rij- en weersomstandigheden, maar ook het gewenste rijcomfort, zuinigheid en geluidsproductie en natuurlijk, niet te vergeten, de prijs.

Voor alle banden geldt in ieder geval, dat ze in goede staat moeten zijn. Bij een APK zal op profieldiepte en aanwezigheid van (droogte-) scheuren gecontroleerd worden, maar niet op de leeftijd van de band en die is bepalend voor de betrouwbaarheid bij zwaardere belastingen. Bijvoorbeeld als u eens met vier personen in de auto zit of bijvoorbeeld bij vakantie met een volle achterbak. Bekijk zelf hoe oud een band is.

Graag helpen de specialisten van Idenburg Car Solutions u verder met de keuze voor de beste banden voor de beste prijzen. Wij repareren of vervangen ook banden (ook run-flat banden) en voor mooie velgen of voor bandenopslag bent u bij Idenburg Car Solutions  aan het goede adres.

Band reparatie (stalen- of lichtmetalen velg, per band)  vanaf €17,50
Montage band op stalen velg  €17,50
Montage band op lichtmetalen velg   €22,50
Montage run-flat band  €37.50,-
Balanceren (stalen velg, per wiel)  €10,-
Balanceren (lichtmetalen velg, per wiel)  €10,-
Uitlijnen  €98,-
Bandenwissel compleet set  €40,-

Online afspraak maken