Onderhoud, reparatie en apk

Idenburg Car Solutions voert alle soorten onderhoud en kleine- of grote reparaties vlot en deskundig voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan respectievelijk een grote- of kleine onderhoudsbeurt, het vervangen van een accu of de motorolie, het monteren van zomer- of winterbanden, het repareren of vervangen van ruiten, het controleren en onderhouden van airco’s of het uitvoeren van de APK.
De specialisten van Idenburg Car Solutions hebben ruime ervaring in het uitvoeren van klein- en groot onderhoud en kleine- of grote reparaties aan de meest uiteenlopende merken en typen auto’s -dus ook aan busjes en campers.

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen sterk af van de kilometerstand, merk en type auto. Maak een afspraak voor een offerte.

Online afspraak maken


Grote reparaties

Ook voor grotere reparaties, zoals bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem, waterpomp, wiellagers, schokdemper of stuurkogels is uw auto bij Idenburg Car Solutions in goede handen. Ook voor het demonteren en monteren van een complete (ruil-) motor kunt u bij ons terecht.

Wij leveren en monteren tevens uitlaten en trekhaken en ook voor het herstellen van schades aan uw auto bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.


APK

In onze goed uitgeruste garage keuren wij uw auto voor de Algemene Periodieke Keuring (APK). Het kan zijn, dat er kleine of grote reparaties nodig zijn vóórdat goedkeuring volgens de APK eisen mogelijk is. We zullen die, natuurlijk pas na overleg met u, meteen uitvoeren.
In verband met eventuele reparaties of de steekproef die uitgevoerd kan worden door de RDW na de uitvoering van de APK hebben wij de auto graag een hele dag beschikbaar.

Online afspraak maken