Hier kunt u nog praten met de monteur!

  Wat doen we in onze werkplaats ?

Idenburg Car Solutions voert alle soorten onderhoud en kleine- of grote reparaties vlot en deskundig voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan respectievelijk een grote- of kleine onderhoudsbeurt, het vervangen van een accu of de motorolie, het monteren van zomer- of winterbanden, het repareren of vervangen van ruiten, het controleren en onderhouden van airco’s of het uitvoeren van de APK.
De specialisten van Idenburg Car Solutions hebben ruime ervaring in het uitvoeren van klein- en groot onderhoud en kleine- of grote reparaties aan de meest uiteenlopende merken en typen auto’s, dus óók aan bedrijfswagens, busjes en campers.

Voor grotere reparaties, zoals bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem, waterpomp, wiellagers, schokdemper of stuurkogels is uw auto bij Idenburg Car Solutions in goede handen, net als voor het demonteren en monteren van een complete (ruil-) motor.
Bovendien leveren en monteren wij uitlaten en trekhaken en ook voor het herstellen van schades aan uw auto bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

   Onderhoud, reparatie en APK  

Airco service

Airco onderhoud en service

Reinigen, koelmiddel vervangen en repareren.

Autobanden

Banden winterbanden zomerbanden 4 seizoensbanden

Zomer-, winter- en all-seasonsbanden.

Doffe koplampen

Polijsten doffe koplampen

Polijsten en conserveren.

Auto electronica

Electronica inbouw uitbouw overbouw

Inbouw, uitbouw, overbouw.

Ruitreparatie of vervanging

ruit ster reparatie vervanging

Sterreparatie en ruitvervanging.

Uitdeuken zonder spuiten

Ideaal voor kleinere schades.

Campers

Campers Kampeerauto

Onderhoud, reparatie, apk, reinigen, poetsen.