Hier kunt u nog praten met de monteur!

  Wat doen we in onze werkplaats ?

Idenburg Car Solutions voert alle soorten onderhoud en kleine- of grote reparaties vlot en deskundig voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan respectievelijk een grote- of kleine onderhoudsbeurt, het vervangen van een accu of de motorolie, het monteren van zomer- of winterbanden, het repareren of vervangen van ruiten, het controleren en onderhouden van airco’s of het uitvoeren van de APK.
De specialisten van Idenburg Car Solutions hebben ruime ervaring in het uitvoeren van klein- en groot onderhoud en kleine- of grote reparaties aan de meest uiteenlopende merken en typen auto’s -dus ook aan busjes en campers.

Voor grotere reparaties, zoals bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem, waterpomp, wiellagers, schokdemper of stuurkogels is uw auto bij Idenburg Car Solutions in goede handen. Ook voor het demonteren en monteren van een complete (ruil-) motor kunt u bij ons terecht.

Bovendien:

Wij leveren en monteren tevens uitlaten en trekhaken en ook voor het herstellen van schades aan uw auto bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

APK

In onze goed uitgeruste garage keuren wij uw auto voor de Algemene Periodieke Keuring (APK).

   Onderhoud, reparatie en APK  

Airco service

Airco onderhoud en service

Autobanden

Banden winterbanden zomerbanden 4 seizoensbanden

Doffe koplampen

Polijsten doffe koplampen

Auto electronica

Electronica inbouw uitbouw overbouw

Ruitreparatie /
vervanging

ruit ster reparatie vervanging

Uitdeuken
zonder spuiten

Campers
of kampeerauto’s

Campers Kampeerauto