Wat doen we in onze werkplaats?

Hier kunt u nog praten met de monteur!

Idenburg Car Solutions voert alle soorten onderhoud en kleine- of grote reparaties vlot en deskundig voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan respectievelijk een grote- of kleine onderhoudsbeurt, het vervangen van een accu of de motorolie, het monteren van zomer- of winterbanden, het repareren of vervangen van ruiten, het controleren en onderhouden van airco’s of het uitvoeren van de APK.
De specialisten van Idenburg Car Solutions hebben ruime ervaring in het uitvoeren van klein- en groot onderhoud en kleine- of grote reparaties aan de meest uiteenlopende merken en typen auto’s, dus óók aan bedrijfswagens, busjes en campers.

Voor grotere reparaties, zoals bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem, waterpomp, wiellagers, schokdemper of stuurkogels is uw auto bij Idenburg Car Solutions in goede handen, net als voor het demonteren en monteren van een complete (ruil-) motor.
Bovendien leveren en monteren wij uitlaten en trekhaken en ook voor het herstellen van schades aan uw auto bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Online afspraak maken