Hier kunt u nog praten met de monteur!

Laatste nieuws !

Onze nieuwe aanwinst: Wynn’s MultiSERVE.

Logo van Wynn's brandstof reinigings systeemIdenburg Car Solutions is de eerste garage in Delft die Wynn’s MultiSERVE inzet voor het grondig reinigen van het héle brandstofsysteem (luchtinlaat, inspuiting, turbo en evt roetfilter) van zowel benzine- als dieselmotoren. Zie ook het artikel in Delft op Zondag van 15 december j.l.>>

 

Vanaf 2020 zijn wij officieel Viking banden dealer!

Logo van Viking autobanden
VIKING is een merk van Continental AG, ontwikkeld in Duitsland en geproduceerd in Europa, dus goede banden voor een goede prijs: Zomer-, Winter- en All-season banden.Sportief. Sterk. Veilig!>>

Onze Wasstraat is nu nóg mooier:

Eind september 2019 is de totale vloer vernieuwd en ook de uitgang nieuw bestraat dus de bemande wasstraat ziet er weer piekfijn uit. Bovendien mist u nu ook die klap van de losse stelcon plaat bij het uitrijden!
Natuurlijk bleven gedurende deze periode onze wasboxen 24/7 geopend.

Idenburg Car Solutions officieel dealer van Faringwell voertuigbeveiliging en -volgsystemen.

 Logo Faringwell voertuigbeveiligingen en -volgsystemen

Faringwell levert de meest geavanceerde producten en diensten om uw voertuigen, zoals auto’s en campers te beveiligen. Daarnaast zorgt het bedrijf bijvoorbeeld voor de meest geavanceerde diensten op het gebied van ritregistratie, plaatsbepaling en fleetmanagement.

Ook R1234YF airco-service bij Idenburg Car Solutions!

airco service R1234YF

Idenburg Car Solutions heeft een Bosch airco-service machine waarmee airco’s met het nieuwe koudemiddel R1234YF (verplicht in na 1 januari 2017 afgeleverde auto’s) geserviced kunnen worden.

Idenburg Car Solutions ook Kentekenloket.

Kentekenloket overschrijven

Idenburg Car Solutions is ook de plek waar u gemakkelijk en snel het  overschrijven van een gekochte of verkochte auto regelt.
Betalen of betaald worden kan via de Veilig Betalen module: de verkoper is er zeker van dat het afgesproken bedrag op zijn rekening gestort word en de koper weet zeker dat na de overboeking de auto op zijn naam staat. Deze zekerheden kosten de verkoper eenmalig slechts € 10,- !
Alle details zijn te vinden op de website van Kentekenloket.nl