Hier kunt u nog praten met de monteur!

Laatste nieuws !

Idenburg Car Solutions officieel dealer van Fairingwell voertuigbeveiliging en -volgsystemen.

 Logo Faringwell voertuigbeveiligingen en -volgsystemen

Faringwell levert de meest geavanceerde producten en diensten om uw voertuigen, zoals auto’s en campers te beveiligen. Daarnaast zorgt het bedrijf bijvoorbeeld voor de meest geavanceerde diensten op het gebied van ritregistratie, plaatsbepaling en fleetmanagement.

R1234YF airco-service bij Idenburg Car Solutions!

airco service R1234YF

Idenburg Car Solutions heeft een gloednieuwe Bosch airco-service machine waarmee airco’s met het nieuwe koudemiddel R1234YF (verplicht in na 1 januari 2017 afgeleverde auto’s) geserviced kunnen worden.

Idenburg Car Solutions officieel dealer voor Tyfoon banden.

Logo van dealer van Tyfoon banden voor zomer, winter of alle seizoenen

Idenburg Car Solutions is officieel dealer voor Tyfoon banden. Er is uitgebreide keuze uit winter-, zomer- en all-season banden in alle populaire maten. Ook voor Campers, SUV’s en 4×4 zijn Tyfoon banden een goed en betaalbaar alternatief voor de gebruikelijke A-merken. En dat is geen wonder, want ze worden geproduceerd bij een van die A-merk producenten!
Details zijn te vinden op de website van Tyfoon

Idenburg Car Solutions nu ook Kentekenloket.

Kentekenloket overschrijven

Idenburg Car Solutions is nu ook de plek waar u gemakkelijk en snel het  overschrijven van een gekochte of verkochte auto regelt. Betalen of betaald worden kan via de Veilig Betalen module. De verkoper is er zeker van dat het afgesproken bedrag op zijn rekening gestort word en de koper weet zeker, dat na de overboeking de auto op zijn naam staat. Deze zekerheden kosten de verkoper eenmalig slechts € 10,- !
Alle details zijn te vinden op de website van Kentekenloket.nl

Ook in 2018 steunde Idenburg Car Solutions de Movember movement.

Logo van Idenburg Car Solutions steunt Movember

Zie ook Delft op Zondag dd 28 oktober pagina 37 >>

Idenburg Car Solutions steunde de actie Kindertuinen Delft. 

Zie ook Delft op Zondag dd 28 oktober, pagina 3 >>

We zwommen voor kubieke meters poep voor de Kindertuinen!

Op maandag 29 oktoberwerden in Zwembad Kerkpolder 2832 banen gezwommen (meer dan 70 km!), waarvan 140 banen door Team Idenburg!

Boer Duijndam van Hoeve Biesland geeft voor iedere gezwommen baan van 25 m 25 l poep om de Kindertuinen te voorzien van een vruchtbare bodem!
Software bedrijf Exact verdubbelt deze actie door voor iedere 25 l poep die we bij elkaar zwemmen 0,50 cent te doneren. Idenburg Car Solutions doneert 0,25 cent per baan!

Zwembad Kerpolder gaf ons gratis toegang om ons doel te bereiken. IJssalon Luciano beloonde iedere zwemmer met een heerlijk (chocolade) ijsje met 3 of 2 bollen met slagroom!