Hier kunt u nog praten met de monteur!

Laatste nieuws !

airco service R1234YFNu ook R1234YF airco-service bij Idenburg Car Solutions!

Sinds kort heeft Idenburg Car Solutions de beschikking over een gloednieuwe Bosch airco-service machine, waarmee airco’s met het nieuwe koudemiddel R1234YF geserviced kunnen worden.

Idenburg Car Solutions nu officieel dealer voor Tyfoon banden.

Tyfoon winterbanden, zomerbanden, all seasons banden

Idenburg Car Solutions is sinds kort officieel dealer voor Tyfoon banden. Er is uitgebreide keuze uit winter-, zomer- en all-season banden in alle populaire maten. Ook voor Campers, SUV’s en 4×4 zijn Tyfoon banden een goed en betaalbaar alternatief voor de gebruikelijke A-merken. En dat is geen wonder, want ze worden geproduceerd bij een van die A-merk producenten!
Details zijn te vinden op de website van Tyfoon

Idenburg Car Solutions nu ook Kentekenloket.

Kentekenloket overschrijven

Idenburg Car Solutions is nu ook de plek waar u gemakkelijk en snel het  overschrijven van een gekochte of verkochte auto regelt. Betalen of betaald worden kan via de Veilig Betalen module. De verkoper is er zeker van dat het afgesproken bedrag op zijn rekening gestort word en de koper weet zeker, dat na de overboeking de auto op zijn naam staat. Deze zekerheden kosten de verkoper eenmalig slechts € 10,- !
Alle details zijn te vinden op de website van Kentekenloket.nl

Ooit gehoord van de Carbage run?

De Carbage run uitdaging *)

Het is de uitdaging om met een oud barrel een fantastische 5-daagse Road Trip door Europa af te leggen van een paar duizend kilometer. De route is elk jaar anders en brengt je over de mooiste wegen van Europa naar bijzondere plekken waarvan je het bestaan niet eens wist. The Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijg je opdrachten mee waarmee je punten kunt scoren en het team met de meeste punten aan het einde van de week wint. De opdrachten gaan je in bizarre situaties brengen waar je nog lang over na zult praten. Natuurlijk is er elke avond gezelligheid en ga je een boel lol maken met je mede-runners. Maar met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech krijgt onderweg. En dat is nou precies de bedoeling! Je bent geen echte Carbage runner als je auto het niet begeeft. The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er zeker niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is de afgelopen jaren gebleken: runners helpen elkaar altijd! Het is één grote familie waar jij deel van uitmaakt.

En dus moest er een Barrel komen en Barrel moest geprepareerd worden om De Delftenaartjes vlot naar de (begin- en) eindstreep te vervoeren. Tot en met vrijdagavond laat nog een paar “kleinigheidjes” regelen en dan zaterdag op pad om de start te bereiken.

In de onderstaande fotoserie een indruk van de voorbereiding.

*) tekst overgenomen van http://www.carbagerun.nl/over-carbagerun/

De voorbereidingen….

Finish gehaald !

De finish gehaald !