Oliespecialist

Idenburg Car Solutions streeft ernaar alle technische ontwikkelingen in de autobranche op de voet te volgen. Daarom volgen we regelmatig workshops, trainingen en opleidingen zodat we onze producten en onze werkzaamheden op de juiste en meest efficiënte wijze toepassen en uitvoeren. Zo hebben we een workshop over olie gevolgd bij onze huisleverancier MPM OIL. Vul op de MPM website uw kenteken in en zie welke door de fabrikant voorgeschreven olie voor uw auto geschikt is.

De nieuwste generatie automotoren is ontworpen met als doel zuinigheid, minimale luchtvervuiling en lange levensduur. Om dit te bereiken, stellen autofabrikanten elk de minimum eisen vast voor de in hun motoren te gebruiken olie. Dit heeft tot gevolg, dat uw garage veel soorten olie in huis moet hebben om ook uw auto van precies de goede te voorzien. Enerzijds om aan de bovengenoemde eisen te voldoen, anderzijds om de garantie niet in gevaar te brengen.

Het onderstaande certificaat “Erkend MPM olie- en vloeistoffenspecialist’ geeft aan, dat u ook daarvoor bij Idenburg Car Solutions weer aan het goede adres bent.

MPM Olie specialist certificaat voor Idenburg Car Solutions