Hier kunt u nog praten met de monteur!

Idenburg Car Solutions nu BOVAG garage
en
Bosch Auto Crew garage !

BOVAG garage

Idenburg Car Solutions, uw vertrouwde, bereikbare en betrouwbare universele garage in Delft is nu aangesloten bij de BOVAG. Reparatie, onderhoud en Apk worden uiteraard uitgevoerd met nieuwe apparatuur die aan de BOVAG-eisen voldoet.
De BOVAG is een voor de consument breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk, bedrijven die zich willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Idenburg Car Solutions is dus één van die bedrijven, die op deskundige manier hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, het BOVAG Bemiddelingsbureau en de diverse geschillencommissies met daarnaast met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen, dat de belangen van de consument die zaken doet met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Bosch Auto Crew

Door recente aanpassingen en investeringen in ons bedrijf is Idenburg Car Solutions nu ook Bosch Auto Crew garage. Dat wil zeggen, dat onderhoud en reparatie volgens de strenge kwaliteits normen van de Bosch organisatie gebeuren en dat de meeste controles en metingen met de superieure Bosch meetinstrumenten gedaan worden. Dit wil overigens niet zeggen, dat er voortaan alleen Bosch onderdelen verwerkt mogen worden, wat dat betreft verandert er niets, we zoeken steeds voor u de best passende oplossing.

BesteGarage.nl

Ons bedrijf is sinds geruime tijd ook aangesloten bij BesteGarage.nl, een organisatie die autobezitters helpt bij het zorgeloos onderhouden en repareren van hun auto. BesteGarage is zelf géén garage, maar ze koppelen autobezitters aan goede en betrouwbare garages. Door middel van het kenteken en de locatie adviseren wij de beste garages voor uw auto in uw buurt. Aan de hand van beoordelingen door klanten maakt u gemakkelijk de juiste keuze.
BesteGarage.nl: voor consumenten door consumenten, maandelijks zoeken én vinden 50.000 unieke consumenten het platform.

MijnGarage.nl

Vantevoren een offerte van de meest voorkomende reparaties of normaal onderhoud? Dat kan: op onze site via de volgende link >> MijnGarage.nl

Delft op Zondag dd 12-02-2017: Idenburg Car Solutions nu officieel BOVAG lid!

Foto en artikel van de uitreiking van het BOVAG logo