Hier kunt u nog praten met de monteur!

Het Idenburg Car Solutions team

Idenburg Car Solutions is een een universeel autobedrijf en het bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Wij onderhouden, repareren, keuren (APK), wassen, poetsen, zorgen voor in-, uit- en overbouw, verkopen auto’s en doen nog veel meer. We beschikken over een ruime, professionele werkplaats, die is uitgerust met de modernste apparatuur en de goed opgeleide monteurs van het Idenburg Car Solutions team behandelen uw auto met de zorg die deze verdient. Het zal u ook niet verbazen dat liefde voor het vak en voor auto’s in dit bedrijf een belangrijke factor is.

Idenburg Car Solutions is erkend BOVAG-bedrijf en is aangesloten bij Beste Garage. Via deze link kunt u beoordelingen door onze klanten zien. 

  Ons Team: Wie doet wat bij Idenburg Car Solutions ?  

Idenburg Car Solutions Team Martin

Martin

Oprichter Car Solutions & Car Wash
Foto van Idenburg Car Solutions medewerker Erik

Erik

Algemeen bedrijfsleider Car Solutions & Car Wash
Foto van Idenburg Car Solutions medewerker Ron

Ron

1-ste Monteur Car Solutions
Foto van Idenburg Car Solutions medewerker Colin

Colin

Auto Detailer Car Solutions

Vacature

Monteur Car Solutions
Foto van Car Wash medewerker Thomas

Thomas

Assistent bedrijfsleider
Foto van Carwash medewerker Jeroen

Jeroen

Medewerker Car Wash
Foto van Car Wash medewerker Arthur

Arthur

Medewerker Car Wash-Tijdelijk niet aanwezig, hopelijk tot gauw !
Medewerker Car Wash-Wasstraat

Amine

Medewerker Car Wash
Foto van medewerker Sam van Idenburg Car Wash

Sam

Medewerker Car Wash

Geschiedenis

Idenburg Car Solutions kan met recht een familiebedrijf genoemd worden: eigenaar Martin Idenburg heeft de algemene leiding, zijn vrouw werkt op de administratie, zoon Erik idenburg is Algemeen bedrijfsleider, zijn zus springt regelmatig administratief bij en ook de andere mensen die bij Car Solutions en Car Wash werken worden echt als familie beschouwd. In 1994 is het bedrijf kleinschalig gestart als poetsbedrijf, maar tegenwoordig kunt u er terecht voor vrijwel alle werkzaamheden aan auto’s en campers.

Services

Het bedrijf beschikt over een uitstekende, modern uitgeruste garageafdeling waar goed opgeleide, toegewijde specialisten klaar staan om uw auto of camper op allerlei gebied te verzorgen: in-, uit- en overbouw van alle denkbare (electrische en electronische) apparatuur en elke vorm van onderhoud,  alle keuringen en reparaties. Daarnaast is er een speciale afdeling voor het uitvoeren van poetsbeurten, van eenvoudig schoonmaken tot uitgebreide ‘car detailing‘. Ook het in nieuwstaat terugbrengen van interieurbekleding na kleine en grote ongelukjes is een uitdaging waar wij wel raad mee weten. We zijn gespecialiseerd in “moeilijke gevallen” op schoonmaakgebied zoals verwijderen van ijzerslijpsel, verfspatten e.d.

Idenburg Car Wash biedt de gelegenheid uw auto écht mooi te laten wassen, met de zachtste borstels en het beste voorbehandelde water uit eigen bron. Maar als u uw auto (of camper of bus) liever zélf wast, dan zijn er de wasboxen op ons terrein, met voor hoge wagens een wasplaats met een looperron om ook de hoge delen veilig te kunnen reinigen.

De beste oplossing

Bij Idenburg Car Solutions wordt graag meegedacht met de klant om tot de best passende oplossing te komen. We streven ernaar tegen de allerscherpste prijzen te werken, de allerbeste adviezen te geven en offertes volledig naar de wensen van de klant uit te voeren. Reacties van klanten kunt u lezen op de site van BesteGarage.nl, een initiatief om aan de hand van beoordelingen door klanten ook voor ú de beste weg naar de beste garage in uw buurt te vinden.

 Ook klant bij Idenburg Car Solutions:

logoAutohaagZeeuw 295x85

Delft Autoschade 396x100

Makro 343x147

Pieter van Foreest 350x100

Gem. delft 353x143

Festo 274x100

ikea-logo 279x100

samsung-logo 236x100

Hofland Automaterialen

Brezan automaterialen

Volvo Niham Delft
Volvo Niham Delft

Camper service delft