Geschiedenis

idenburg car solutions geschiedenis
Martin Idenburg (rechts) in 1996

Idenburg Car Solutions kan met recht een familiebedrijf genoemd worden: eigenaar Martin Idenburg heeft de algemene leiding, zijn vrouw werkt op de administratie, zoon Erik idenburg is Algemeen bedrijfsleider, zijn zus springt regelmatig administratief bij en ook de andere mensen die bij Car Solutions en Car Wash werken worden echt als familie beschouwd. In 1994 is het bedrijf kleinschalig gestart als poetsbedrijf, maar tegenwoordig kunt u er terecht voor vrijwel alle werkzaamheden aan auto’s en campers.

Services

Het bedrijf beschikt over een uitstekende, modern uitgeruste garageafdeling waar goed opgeleide, toegewijde specialisten klaar staan om uw auto of camper op allerlei gebied te verzorgen: in-, uit- en overbouw van alle denkbare (electrische en electronische) apparatuur en elke vorm van onderhoud,  alle keuringen en reparaties.

Daarnaast is er een speciale afdeling voor het uitvoeren van poetsbeurten, van eenvoudig schoonmaken tot uitgebreide ‘car detailing‘. Ook het in nieuwstaat terugbrengen van interieurbekleding na kleine en grote ongelukjes is een uitdaging waar wij wel raad mee weten. We zijn gespecialiseerd in “moeilijke gevallen” op schoonmaakgebied zoals verwijderen van ijzerslijpsel, verfspatten e.d.

Idenburg Car Wash biedt de gelegenheid uw auto écht mooi te laten wassen, met de zachtste borstels en het beste voorbehandelde water uit eigen bron. Maar als u uw auto (of camper of bus) liever zélf wast, dan zijn er de wasboxen op ons terrein, met voor hoge wagens een wasplaats met een looperron om ook de hoge delen veilig te kunnen reinigen.

De beste oplossing

Bij Idenburg Car Solutions wordt graag meegedacht met de klant om tot de best passende oplossing te komen. We streven ernaar tegen de allerscherpste prijzen te werken, de allerbeste adviezen te geven en offertes volledig naar de wensen van de klant uit te voeren. Reacties van klanten kunt u lezen op de site van BesteGarage.nl, een initiatief om aan de hand van beoordelingen door klanten ook voor ú de beste weg naar de beste garage in uw buurt te vinden.