Hier kunt u nog praten met de monteur!

  Lakpantsers? We hebben meerdere mogelijkheden…. 

De voordelen van lakpantsers en wax:

Langdurige bescherming, behoud van kleur en glans, eenvoudiger schoon te wassen, verdient zichzelf terug bij inruil.

Bij Idenburg Car Solutions heeft u de keuze uit de volgende lakpantsers en wax, ieder met zijn eigen beschermingsniveau, een eigen concurrerende prijs en garantie.

SILL Ceramic / Keramische coating

Keramische coatingSILL Keramische coating is een UV-werende en nagenoeg krasvaste coating, uiterst duurzaam en ontwikkeld met de nieuwste technieken. SILL Keramische coating heeft de “look and feel” van een transparante laklaag en is tijdens het verwerkingsproces niet belastend voor het milieu. SILL Keramische coating is fluorvrij en aan de lucht drogend.

Eigenschappen van SILL Keramische coating:
– Permanent en transparant;
– Hoge UV-protectie;
– Vrijwel krasvast;
– Zout bestendig;
– Waterafstotend;
– Temperatuur bestendig;
– Lange levensduur;
– Hoogglans;
– Vrijwel zelfreinigend.

SILL Keramische coating heeft zich bewezen als duurzaam beschermende coating in de auto- en vliegtuigindustrie. Keramische coating beschermt lakken en oppervlakken van auto’s, vrachtauto’s, campers, caravans, vliegtuigen etc. en kent vele toepassingen als corrosie werende en “Easy to Clean” coating in de bouw, industrie en scheepvaart.

Heeft u vragen over SILL Keramische coating ?…..we adviseren u graag, bel 015-2571670 en vraag naar Martin of Erik.

Coating op Teflon®basis

Een krachtpatser onder de lakbeschermers is een lakpantser met Teflon®, een materiaal dat de eigenschap heeft dat het aan te brengen is op bijvoorbeeld metaal- en lakoppervlakken, maar waaraan allerlei stoffen daarop dan weer niet kunnen hechten en hierdoor biedt deze lakbeschermer een maximale bescherming tegen invloeden van bijvoorbeeld de zon en zure regen, tegen verontreinigingen uit de lucht en wasstraatsporen.

Coating op 2-componentenharsbasis

jewelultra 125x96De ultieme bescherming voor uw auto is Diamondbrite, een hoogwaardig 2-componentenhars lakbeschermingssysteem om alle soorten lak en kunststof maar liefst 6 jaar te beschermen. Diamondbrite biedt de overtreffende trap in bescherming tegen invloeden van bijvoorbeeld de zon en zure regen, verontreinigingen uit de lucht en wasstraatsporen. Niet zo gek als u zich bedenkt dat dit product al meer dan 20 jaar ervaring in de sector achter de rug heeft.

Coating op basis van Nanodeeltjes

nanoindustries 126x95Nano coating bestaat uit een mengsel van uiterst kleine deeltjes waarvan een gedeelte voor de hechting zorgen en de overige componenten een bepaald effect geven ( bv. kleur, glans of sterkte).
Bij dit proces ontstaat een ultradunne, glasachtige, extreem sterke laag die als het ware één is met het oppervlak en die langdurig bescherming biedt.

Het door vakmensen aanbrengen van de juiste Nano coating op een oppervlak zorgt er langdurig voor dat vuil en andere stoffen moeilijk hechten, er zal dus merkbaar minder vaak schoongemaakt hoeven te worden, terwijl het schoonmaken ook veel makkelijker gaat. Op deze manier is het behandelde oppervlak veel langer goed beschermd en blijft het daardoor langer in goede conditie. Een en ander heeft als resultaat een aanzienlijke kosten- en tijdbesparing alsmede een verlengde levensduur.


Te verwachten lak beschermingsperiode ca.
*)
Platinum wax 3 maanden
Carnauba wax 1 jaar
Teflon® 3 jaar
Jewelultra Diamondbrite 6 jaar
Nano Technologie 6 jaar

*) als de auto elke 12 mnd. terug is geweest voor een glanscontrolebeurt en mits de wagen is gewassen met de bijgeleverde shampoo (indien van toepassing).