Lakpantsers? We hebben meerdere mogelijkheden.

 

De voordelen van lakpantsers en wax:

Langdurige bescherming, behoud van kleur en glans, eenvoudiger schoon te wassen, verdient zichzelf terug bij inruil.

Bij Idenburg Car Solutions heeft u de keuze uit de volgende lakpantsers en wax, ieder met zijn eigen beschermingsniveau, een eigen concurrerende prijs en garantie.

Polytetrafluorethyleen bevat het laagste wrijvings coëfficiënt van alle vaste stoffen en kan extreme druk weerstaan. Het is nagenoeg chemisch resistent en kan een hitte verdragen tot +260 °C. Normale poetsmiddelen en lakbeschermers geven slechts een tijdelijke bescherming aan de lak. Het kleine PTFE molecuul, kan diep in de poriën van de lak dringen, en is goed voor een jarenlange hechting. 

Na voorbehandeling, zal het PTFE molecuul in de poriën van de lak worden gemasseerd. Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak, en krijgt vervuiling nagenoeg geen kans zich te hechten. Met deze coating is de lak niet alleen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans.  

Quartz Coating van FLON is een nieuwe ontwikkeling op basis van Silica, ook wel “kwartsglas” genoemd, en heeft als molecuulformule SiO2. Silica komt vooral voor in zand, dat voornamelijk uit Quartz bestaat.

Voor de applicatie van deze coating hebben wij geen speciale apparatuur nodig, het is relatief eenvoudig, en vrijwel reukloos. Beschermde oppervlakken worden Hydrofobisch, zijn goed resistent tegen zuren en oplosmiddelen, tevens eenvoudig te reinigen. Quartz Coating is niet waarneembaar voor het oog en verkleurt niet, de lak is jarenlang goed verzorgd, en zal mooi blijven glanzen.

Een solide coating, met 4 jaar schriftelijke garantie.

Keramische coating

SILL Keramische coating is een UV-werende en nagenoeg krasvaste coating, uiterst duurzaam en ontwikkeld met de nieuwste technieken. SILL Keramische coating heeft de “look and feel” van een transparante laklaag en is tijdens het verwerkingsproces niet belastend voor het milieu. SILL Keramische coating is fluorvrij en aan de lucht drogend.

Eigenschappen van SILL Keramische coating:
– Permanent en transparant;
– Hoge UV-protectie;
– Vrijwel krasvast;
– Zout bestendig;
– Waterafstotend;
– Temperatuur bestendig;
– Lange levensduur;
– Hoogglans;
– Vrijwel zelfreinigend.

SILL Keramische coating heeft zich bewezen als duurzaam beschermende coating in de auto- en vliegtuigindustrie. Keramische coating beschermt lakken en oppervlakken van auto’s, vrachtauto’s, campers, caravans, vliegtuigen etc. en kent vele toepassingen als corrosie werende en “Easy to Clean” coating in de bouw, industrie en scheepvaart.

Heeft u vragen over onze coating ?…..we adviseren u graag, bel 015-2571670 en vraag naar Martin of Erik.

 

PTFE Coating * 3 jaar garantie
Quartz Coating * 4 jaar garantie
Ceramic Coating * 5 jaar garantie

 

*) als de auto elke 12 mnd. terug is geweest voor een glanscontrolebeurt en mits de wagen is gewassen met de bijgeleverde shampoo (indien van toepassing).

flon4000