Hier kunt u nog praten met de monteur!

  Vlekken in het interieur zijn ook te verwijderen! 

De McDrive als grote vijand van de bekleding van uw auto. Gemorste koffie, een smeltend ijsje, een plakkerig snoepje. Welk middeltje werkt hiertegen? Loop geen risico en probeer het niet zelf, maar laat dergelijke vlekken op vakkundige wijze verwijderen door de specialisten van Idenburg Car Solutions.

car-smile-rook
Dieptereiniging van interieurbekleding.

Wanneer de bekleding van het interieur door intensief gebruik behoorlijk vuil is geworden, dan is een dieptereiniging de oplossing. Na een grondige, maar veilige dieptereiniging ziet de bekleding er weer uit als nieuw.

Dieptereiniging – Prijsafspraak na bezichtiging auto.

CarSmile BB Duurzame bekledingbescherming.

Om de bekleding van uw auto langdurig te beschermen tegen hardnekkige vlekken, veroorzaakt door bijvoorbeeld modder, as, snoep, etenswaren en gemorste dranken, kunt u de bekleding van de stoelen en banken laten behandelen met de bekleding beschermer CarSmile BB.

CarSmile BB is een Bekleding Beschermer die de bekleding vocht- en vuilafstotend maakt en hierdoor wordt het nadien schoonmaken van de bekleding heel gemakkelijk: licht stofzuigen of behandelen met een zacht reinigingsmiddel is voldoende. Bovendien bevat CarSmile BB een UV-filter waardoor de oorspronkelijke kleuren van de bekleding langer behouden blijven.

CarSmile BB behandeling – € 59,-