Interieurvlekken verwijderen

De McDrive als grote vijand van de bekleding van uw auto. Gemorste koffie, een smeltend ijsje, een plakkerig snoepje. Welk middeltje werkt hiertegen? Loop geen risico en probeer het niet zelf, maar laat dergelijke vlekken op vakkundige wijze verwijderen door de specialisten van Idenburg Car Solutions.

Dieptereiniging

Wanneer de bekleding van het interieur door intensief gebruik behoorlijk vuil is geworden, dan is een dieptereiniging de oplossing. Na een grondige, maar veilige dieptereiniging ziet de bekleding er weer uit als nieuw. Door middel van stoomreinigers kunnen we de bekleding diep reinigen waardoor het interieur er weer zo goed als nieuw uit ziet. Een dieptereiniging kan al vanaf €125,-.

Textiel coating

Wanneer uw interieur helemaal gereinigd is wilt u dit ook zo mooi mogelijk houden. TEX-coat geeft stoffen bekleding de meest duurzame bescherming tegen water, vloeistoffen, vlekken en vervuiling. Het product geeft geen verandering van de uitstraling, structuur of kleur van het textiel.

Door de nanotechnologie worden en afzonderlijke haartjes van het textiel behandeld waardoor deze een meer dan uitstekende werking geeft zonder de looks of het zitcomfort aan te tasten. TEX-coat transformeert stoffen bekledingen, matten en stoffen cabriolet-daken in super  water en vuil afstotende materialen met een duurzaamheid tot een jaar. Een Tex-coat behandeling voor de voorstoelen plus achterbank kost €125,-.

Online afspraak maken