De wasstraat met de superzachte borstels!

Grondig en veilig wassen

Idenburg Car Wash heeft de modernste middelen om uw auto grondig maar veilig te wassen: zorgvuldig gefilterd kalkvrij water uit eigen waterbron, superzachte wasborstels en speciaal ontwikkelde reinigingsvloeistoffen die ervoor zorgen dat uw auto droog en hoogglanzend de wasstraat verlaat. U kunt in de wasstraat kiezen uit 5 wasprogramma’s vanaf eenvoudig wassen en drogen tot en met een totaal reiniging van de buitenkant inclusief bodem en velgen, afgewerkt met hardwax en glanspolish. Met de auto door de wasstraat? Maak dan na het wassen gratis gebruik van onze overdekte stofzuigers!
Toch liever zelf de auto, caravan of camper wassen ? Kijk dan bij Wasboxen voor de uitgebreide mogelijkheden bij Idenburg Car Wash.

VIP WASH

De Idenburg Car Smile V.I.P.wash is ons mooiste programma, namelijk het meest uitgebreide wasprogramma van de wasstraat in combinatie met het door onze specialisten stofzuigen van de binnenzijde van de auto, het reinigen van het dashboard en het reinigen van de binnen- en buitenzijde van de ramen, terwijl u geniet van een kop koffie en een krantje en dat alles voor maar €25,- !

SAMENWERKING

makro

Dé goedkoopste brandstof tankt u bij Makro Delft….ook zonder een Makropas!

En dan ná het tanken met de afrekeningsbon even naar de overkant, want bij Idenburg Car Wash krijgt u bij inlevering van die bon het meest uitgebreide wasprogramma nr.1 nu met 40% korting:

van € 15,00 voor € 8,95 !

Hebt u wel ‘n Makropas, maar geen Makro benzine afrekeningsbon? Dan krijgt u toch korting op het meest uitgebreide wasprogramma nr.1:

van € 15,00 voor € 10,00 !

Zelf wassen ? Of laten wassen ?

Wasboxen
DSCF2433 402x304 web

Lees meer ->

Wasstraat
Car Wash wasstraat wassen 550x328 web

Lees meer ->