Hier kunt u nog praten met de monteur!

Schoonmaken van uw camper en aanbrengen van een beschermingslaag

Grote delen van de tegenwoordige campers zijn gemaakt van een moderne kunststof, met name de opbouw. Een goede keuze, want het is een niet zwaar, maar wél sterk materiaal. Doorgaans heeft de opbouw een lichte kleur en zal na verloop van tijd een grauwe aanslag verschijnen en met soms ook vuile, zwarte strepen. Het blijkt dan, dat dit vuil zich niet meer door simpelweg wassen laat verwijderen. Vooral het front van de auto heeft te lijden van stof- en zanddeeltjes en insecten die met hoge snelheid op het oppervlak slaan.

Camper front schoonmaken web
Vooral het dak van een camper heeft te lijden van neerslag en de zon, hier zorgt vooral uv straling voor versnelde veroudering van de kunsstof. Er ontstaan kleine scheurtjes waardoor vuil zich makkelijk hecht en juist het dak is zo moeilijk te bereiken.
De specialisten van Idenburg Car Solutions beschikken over de juiste hulpmiddelen bij het grondig en veilig schoonmaken van uw auto. Bijvoorbeeld met behulp van een rolsteiger zijn de hooggelegen delen zoals het dak makkelijk te bereiken.

Tijd voor een goede schoonmaakbeurt en daarna aanbrengen van een lakbescherming! Wij hebben een ruime keuze in soorten lakbescherming, dus kom vrijblijvend eens langs voor een gesprek over de mogelijkheden. Neem dan bij voorkeur uw camper mee, zodat we de conditie goed kunnen beoordelen.

Bij Idenburg Car Solutions hebben we al veel ervaring met dit soort klussen en het resultaat is voor onze klanten een aangename verrassing. Zie hiervoor bijvoorbeeld ook de beoordelingen op BesteGarage.nl

Doffe camperneus