Campers

Idenburg Car Solutions is een bedrijf waar u prima terecht kunt voor alle reparaties en onderhoud aan campers. Voor schoonmaken en poetsen van campers was u bij ons al langer aan het juiste adres. Omdat campers zwaarder en groter zijn dan “gewone” auto’s is er in veel garagebedrijven vaak geen gelegenheid om deze diensten aan te bieden.

Onderhoud en reparatie

Bij Idenburg Car Solutions kunt u met uw camper terecht voor bijvoorbeeld winter-, zomer-, of vakantie controles, speciale accu’s , uitlaten, banden, airco, olie etc. Maar ook voor alle soorten reparaties hebben we de speciale kennis en gereedschappen in huis, zoals een geschikte hefbrug. Campers staan vaak lange tijd stil -denk aan het winterseizoen- en daarom is een uitgebreide en nauwkeurige controle van bijvoorbeeld banden, remmen, accu’s en vloeistofslangen erg belangrijk. Wij beschikken over alle kennis, technieken en gereedschappen ter voorbereiding van uw eerstvolgende comfortabele en veilige reis.

Schoonmaken en poetsen

Grote delen van de tegenwoordige campers zijn gemaakt van een moderne kunststof, met name de opbouw. Een goede keuze, want dit materiaal is wél sterk, maar niet zwaar. Doorgaans heeft de opbouw een lichte kleur en er zal na verloop van tijd een grauwe aanslag verschijnen met soms ook vuile, zwarte strepen die zich niet meer door simpelweg wassen laten verwijderen. Vooral het front van de auto heeft te lijden van stof- en zanddeeltjes en van insecten die met hoge snelheid op het oppervlak slaan.
Het dak van een camper heeft dan weer veel te lijden van neerslag en zon, hier zorgt vooral de uv-straling voor versnelde veroudering van de kunststof. Er ontstaan haarscheurtjes waardoor vuil zich makkelijk hecht. En juist het dak is voor u bij een schoonmaakbeurt zo slecht te bereiken!

Wij kunnen uw camper grondig en veilig reinigen. We kunnen daarna ook een beschermlaag aanbrengen die de kunststof en metalen delen van de carosserie prima bestand maken tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Tijd voor een grondige en veilige schoonmaakbeurt en daarna aanbrengen van een beschermlaag. Wij hebben een ruime keuze in beschermingssystemen, dus kom vrijblijvend langs (bij voorkeur mét uw camper) voor advies.

Foto van gedeeltelijk schoongemaakt en gepoetst camper paneel

Artikel in Delft op Zondag over poetsen van campers